HTML

UInvest

Friss topikok

  • HunInvest: Biztos, hogy lehet tenni ellenük valamit... Arról nincs infóm, hogy a többiek milyen lépés(eke)t t... (2015.06.06. 08:08) A UInvest nagy bejelentése
  • HunInvest: Szia! Lassan vége áprilisnak, és bebizonyosodik, amit sejteni is lehetett, hogy a januári bejelent... (2015.04.23. 10:20) A Uinvest-sztori folytatódik...

A Uinvest-sztori folytatódik...

2015.02.01. 21:10 HunInvest

Elérkezett (mit elérkezett, már be is fejeződött) a sokak által várt január, de a Uinvest kifizetések ügyében mégsem történt előrelépés. A tovább után rövid összefoglaló, illetve a legfrissebb "hír".

Az előzmények röviden összefoglalva:

  • 2013 május végén a hatóságok leállították az egyik legismertebb és legnépszerűbb internetes fizetőeszköz, a Liberty Resrve működését.
  • Ennek következtében a Uinvestnél (ki)fizetési probléma állt be, amit nagy nehezen, csak 2014 júniusában ismertek el.
  • Ezzel egy időben felfüggesztették a havi hozamfizetést a "régi" részvényekre, és ezek a projektek függő státuszba kerültek.
  • Számos sikertelelen megoldási kísérlet után az utolsó próbálkozás a 2014 július 1.-én bevezetett Compensation Fund, ahol a belső egyenlegből átvezetett pénz 50%-ának a 3 éven belüli (6 hónap várakozás után 2,5 év alatt részletekben) kifizetésére tettek ígéretet.
  • 2014 decembertől a Uinvesten már csak havi egy alkalommal lesz a korábban heti rendszerességű Management Chat.


És a jelen:
Az idei első Management Chat január 28-án volt, ahol a fél éve beígért kifizetés januári indulását 3 hónappal eltolták 2015 áprilisra, a csúszás okát nem közölték.

A Management Chat-en tett bejelentés:

"During summer 2014 we were looking for a solution to save the business even though most of our projects didn't seem reliable and paying. We "filtered out" projects that didn't pay, we left some that did pay and we searched for an organization/fund that would be interested in compensation of funds earned by non paying businesses but not covered with actual payments.

We found such fund, it is a private company that was ready to compensate a part of your money. In return they received a share in UPay project. It was agreed that In January 2015 they start payouts. As of now no payouts are started we received a proposal to prolong this term for three months, until April 2015. Otherwise they are ready to return back the funds of CF as well as share of UPay company."

Vajon mi lesz áprilisban? Valóban elkezdenek fizetni közel két év szünet után, vagy ez is csak egy újabb időhúzó trükk? Meglátjuk...

2 komment

Címkék: scam befektetés átverés kifizetés kompenzáció 2015 liberty reserve uinvest compensation fund management chat

A bejegyzés trackback címe:

https://uinvest.blog.hu/api/trackback/id/tr407131571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüzes Mackó 2015.04.23. 10:14:30

Sziasztok,
Nincs friss hír az Uinvestel kapcsolatban? Van-e lehetőség pénzkivételre? A hozam befagyasztást áprilisig hosszabbították meg, májustól visszaáll a korábbi havi kamat kifizetés?
Köszönttel: M.

HunInvest 2015.04.23. 10:20:49

Szia!
Lassan vége áprilisnak, és bebizonyosodik, amit sejteni is lehetett, hogy a januári bejelentés csak időhúzás volt. Azóta sorban leállították szinte az összes kommunikációs csatornát; a chat megszűnt, a support nem válaszolt, a fórumba már csak a userek írnak. Sőt már a legfrissebb "directcash" projektek sem fizetnek.
Szóval annak az esélye, hogy a UInvestnél valaha is lesz kifizetés, jelenleg a 0 felé konvergál.
süti beállítások módosítása